Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Fönsterdörr

Med fönsterdörr gör du det möjligt att öka ljusinsläppet. Oavsett om det är en entré-, balkong- eller altandörr så erbjuder dagens fönsterdörr en säker och estetisk lösning.

Fönsterdörr är vanligt på partier där ökat ljusinsläpp önskas. Vanliga exempel är balkong- och altandörrar, men det finns även på entrédörrar. Den vanligaste typen av fönsterdörr, där fönsterdelen dominerar, är aluminiumfönster då de är slitstarka och bra i utsatta lägen. För att det ska bli så enhetligt som möjligt så är det en fördel att ha samma material på fönsterkarm som på dörrkarmen. Eftersom dörren är mer utsatt än exempelvis ett vanligt fönster så kan själva glaset i dörr och fönster vara i olika material. I dörren är säkerhetsglas att föredra. Kontakta din Woody-rådgivare för mer information och hjälp att välja rätt.

Titta gärna igenom checklistan som finns i den allmänna texten om FÖNSTER. I checklistan finns tips på vad du ska ha med dig, hur du bör agera, vad du ska tänka på och hur du kan förbereda dig för att projektet ska bli lyckat. Anpassa checklistan efter ditt projekts förutsättningar, lycka till!