Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

PUTSFASADFÄRG MURTEX ACRYLIC BC NORDSJÖ UTOMH 2,325L 62611

Art.nr 007531006 Lev.art.nr 5362611
Ord. pris
Ditt avtalspris
Ord. pris
BRK
Produktinformation

Murtex Acrylic är en helmatt fasadfärg som är perfekt för proffsbyggare och medvetna privatpersoner som söker en hållbar och estetiskt tilltalande lösning för sina utomhusprojekt. Denna färg är främst avsedd för målning på betong och lätbetong, men den fungerar även utmärkt på puts och fibercement. Med Murtex Acrylic får du en produkt som levereras färdig i baser, vilket innebär att den kan brytas i alla kulörer. Om du inte hittar den önskade kulören på nätet, rekommenderas det att du kontaktar din färghandlare för att få hjälp.

Applicering och förberedelse

För att uppnå bästa resultat med Murtex Acrylic är det viktigt att underlaget är fast och rent från smuts, fett och andra föroreningar. För sugande ytor rekommenderas det att grunda med Murtex Hydro Primer innan du applicerar färgen. För att få en jämn och hållbar yta bör du måla två gånger med Murtex Acrylic. Kom ihåg att alltid röra om noga i burken innan användning. Det är också viktigt att notera att målning inte bör ske under +5°C eller vid en hög relativ fuktighet, som över 80%.

Funktioner och fördelar

Murtex Acrylic är inte bara en helmatt fasadfärg, utan den erbjuder också mycket god kulörbeständighet, vilket gör att färgen behåller sin fräschör över tid. Den är tillverkad av 100% akryl, vilket bidrar till dess hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind. Oavsett om du arbetar med betong, lättbetong, puts eller fibercementskivor, är Murtex Acrylic ett utmärkt val för att skapa en vacker och långvarig yta.

Sammanfattning av egenskaper

Med Murtex Acrylic får du en mångsidig och pålitlig fasadfärg som är enkel att applicera och som ger ett professionellt resultat. Den är idealisk för både nya projekt och renoveringar, och dess helmatt finish ger en modern och stilren look. Oavsett vilket projekt du har i åtanke, kan du lita på att Murtex Acrylic kommer att leverera kvalitet och hållbarhet.

Användningsområde Utomhus
Arbetstemperatur (°C) Måla aldrig under +5°C eller vid en hög relativ fuktighet (över 80%)
Förvaring Frostfritt
Glansgrad Helmatt 3
Kulör BC
Nyans Base Clear
Rengöring verktyg Vatten
Serie Murtex Acrylic
Torktid 1 h
Typ Putsfasadfärg
Utförande 2 strykningar
Volym (l) 2,325
Åtgång (m²/l) Nymålning 4-6, ommålning 6-8
Övermålningsbar (h) 12
EAN 7391306195891
Dokument

Säkerhetsdatablad

Miljö

Skyddsangivelser

P101 Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård.
P102 Förvaras oåtkomligt för barn.
P262 Får inte komma i kontakt med ögonen, huden eller kläderna.
P312 Vid obehag, kontakta GIFTINFORMATIONSCENTRAL eller läkare.
P501 Innehållet/behållaren lämnas till godkänd avfallsmottagare eller miljöstation.